Adamek bez pomyslu na Kliczke(łatwo sie mowi jak sie oglada przed TV,ale tak bylo).Ogolnie duzo slabszy.Jak dla mnie to sa lepsi piesciarze od Górala w kat. ciężkiej np Powietkin,Czagajew,Solis(szkoda,ze wyszedl z kontuzja do walki z Kliczka.obstawialem,ze wygra).Dlaczego najpierw z nimi nie powalczył?Ogólnie w sporcie rządzą pieniążki,szczególnie w zawodowym boksie to widac.Nieważne kto jest lepszy,najważniejsze na kim mozna zarobic najwiecej.Jak dla mnie najwieksza porazka bylo to,ze Polak walczy,a w polskiej TV nie bylo relacji na zywo (za free).
Jak za darmo i legalnie obejrzeć walkę Adamek - Kliczko !!!
Zwiń
X
-
kross12
Najlepszy był typ z RTL'u jak spytał "Dr. iron fist, jak poszła operacja? jak pacjent? :lol:
Szkoda że Kliczko nie poszedł w tę stronę i odpowiedział normalnie
Komentarz
-
Trochę za długo trwała ta walka, coś jak film Titanic. Można było skrócić całość do dwóch rund.
Myślę, że Pan Kliczko nie chciał zawieść publiki, bo (spójrzmy prawdzie w oczy) mógł spokojnie i z palcem w nosie zakończyć całą zabawę w drugiej rundzie...
Ile przecież było sytuacji (po kilka w każdej rundzie), gdzie Pan Adamek "łapał zbieżność" z opuszczonymi łapkami, a Pan Kliczko nie młócił go chyba tylko z przyzwoitości... Nawet w rozstrzygającej rundzie Pan Kliczko nie przydymił Panu Adamkowi pełnym pałerem, z uda i skrętu bioder, a jedynie opukał go od niechcenia, tak jakby bardziej humanitarnie, a mniej bojowo...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smerNawet w rozstrzygającej rundzie Pan Kliczko nie przydymił Panu Adamkowi pełnym pałerem, z uda i skrętu bioder, a jedynie opukał go od niechcenia, tak jakby bardziej humanitarnie, a mniej bojowo...
Komentarz
-
-
walka trwala 10 rund bo w chodzilo o kase tak jak juz pisaliscie.
dalej..
kliczko odpuscil w 2 rundzie, pozniej w 6-7 w ogole nie atakowal. bo jak w 4-5 lekko od niechcenia pukal adamka lewym prostym to ten nie mogl utrzymac rownowagi.
rowniez zgadzam sie ze kliczko celowo nie zrobil "tu w polsce" ciezkiego nakautu
dla mnie prócz kliczki najlepszym aspektem byl sedzia.
bo coby nie mowic kliczko dal mu lewego prostego adamek odplynął i sedzia od razu przerwal. gdyby tego nie zrobil to niestety kliczko zmuszony by był poprawic adamkowi z prawej i skonczylo by sie w szpitalu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kross12szkoda że przerwał walkę, powinien go wykończyć
Dla Ciebie walka leciala kolo 1-2 w nocy na TVP2 - typowy film krwi ...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
kross12
misiek^wro, oglądałem walkę z moją dziewczyną, która równie jak ja oczekiwała dalszej "walki", więc nie popadajmy w skrajności
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12więc jeśli nie popadajmy w skrajności
kross12, czy tego chcesz w boksie nie liczy sie krew oraz lamane kosci, liczy sie walka, widowisko. Widowisko dal Kliczko, ktory 'pozwolil' aby ta walka trwala tyle ile trwala, a nie 1-2 rundy - bo ja tyle przewidywalem przy jego hammerfiscie. Kulturalnie obil Adamka i na tym sie skonczylo, a ze po ostatniej bombie Adamek zamiast oczu mial mgle, nogi jak pory, zas kolana obijaly sie niczym glowki makowek. Co mial zrobic sedzia - dac dokonczyc Kliczce i pozwolic wyslac Adamka na tydzien do szpitala lub wiecej, albo nie daj Boze na przyspieszona emeryture?
A i fajne macie pojecie "walki". To co bylo pod koniec, to tluczka Kliczki i "zbieranie" strzalow Adamka. Gra do jednej bramki ...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
kross12
misiek^wro, już poprawiłem
Adamek dostał kupę kasy więc powinien się z tym liczyć że najbliższy tydzień może spędzić w szpitalu, ja chciałem zobaczyć K.O. i się zawiodłem.
Co do pojęcia walki to jak widzisz napisałem to w cudzysłowu
W ogóle to mi się śmiać chciało jak Adamek twierdził że będzie nowym mistrzem :lol: no ale wiadomo trzeba widzów przyciągnąć
Swoją drogą to Polonusy i pikniki zasiadające na stadionie pokazały swoje prostactwo.
PS. Misiek, zazdroszczę stadionu
Komentarz
-
kross12, ludzie przyszli ogladac stadion, takze % prawdziwych kibicow byl znikomy, zwlaszcza ze przy ringu byla strefa vip roomu i tam glownie tez koncentrowaly sie kamery - a vipy to jak wiadomo kulturka, czasem cos krzykna, ale dopingu zero
xtremesystems, jedna cholera, rece ma jak dwa bochny takze p...cie takie samo niezaleznie od nazwy
Zamieszczone przez kross12Adamek dostał kupę kasy więc powinien się z tym liczyć że najbliższy tydzień może spędzić w szpitalu, ja chciałem zobaczyć K.O. i się zawiodłem.
Inna sprawa, jakby Kliczko w koncu nie wytrzymal i wystawil potezna petarde w glowe Adamka. Wtedy by liczenie nie pomoglo ...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
kross12
-
kross12, co Ty nie powiesz? Znasz takiego zawodnika jak Mirko Filipovic? Pseudonim artystyczny CroCop ( chorwacji policjant ) - poszukaj na youtubie, zobaczysz pare "fajnych" KOByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Głównym problemem Tomka był wzrost i zasięg ramion Kliczki, Tomek nie był wstanie przejść do poł dystansu czy zwarcia, większośc zawodników walczących z Kliczkiem będzie miec te same problemy, w walce mma czy innych kontaktowych walkach dobry zawodnik poradzi sobie z różnicą wagi i zasięgu ramion ale niestety w boksie walczy sie tylko pięsciami i taki przeciwnik jak Kliczko jest bardzo ciężki.
Kibicowałem Tomkowi, serce, technikę i kondycję gość ma ale niestety zawodnik pokroju Kliczki zawsze będzie dużym problemem dla większosci nie do przejscia.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
a kto pamięta tego pana tutaj jako młodzieniec jeszcze :wink: http://www.youtube.com/watch?v=sO9oazcxBjE&feature=player_embedded#!
tutaj jego szybkość z początku kariery : http://www.youtube.com/watch?v=VRs5b...layer_embedded :shock:
Komentarz
-
-
Mihau, to moj ulubiony zawodnik MMO. O lepszego obecnie ciezko
Tutaj po prostu pokazuje, kto sie interesuje MMO od dawien dawna, a kto "galam i piknikami" w Polsce Bo to fakt, polskie gale koncza sie dzwigniami i przyduszaniem.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
co nie zmienia faktu, że obaj zarobili gruby hajs!
Adamek 3-4mln euro
Kliczko 6mln eurokliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz